Yhteystiedot

Valitse aihe teidän tapauksessa.

Tilauksen muuttaminen ei ole mahdollista sen jälkeen, kun olet hyväksynyt sen. Mikäli haluat eri koon, mallin, värin tai muuta vastaavaa, pyydämme sinua tekemään uuden tilauksen tai vaihtoehtoisesti hyödyntämään palautus- tai vaihto-oikeutta. On erittäin tärkeää, että käyt läpi tilauksesi ja varmistat, että olet tyytyväinen valintoihisi ennen tilauksen vahvistamista.
Väärinkäyttöjen ehkäisemiseksi voit tehdä vain yhden tilauksen siihen maahan, jossa olet tilaushetkellä, kun valitset maksutavaksi pankki-/luottokortin tai laskun. Rajoitus ei koske PayPalia.
Mikäli teet tilauksesi arkipäivänä ennen kello 16.00 CET, lähetämme tuotteet varastoltamme vielä samana päivänä. Mikäli teet tilauksen kello 16.00 jälkeen perjantaina tai viikonloppuna, tilaus lähetetään seuraavana maanantaina. Lue tiedot eri toimitusvaihtoehdoista, niin löydät mahdollisesti vastauksen kysymykseesi. Toimitamme kaikkialle ympäri maailman, minkä vuoksi voit valita useampien toimitustapojen ja tavarantoimittajien väliltä. Tutustu vaihtoehtoihin sinun maassasi ja ota selvää, mikä sopii juuri sinulle!
Kiireisinä aikoina palautuksien ja vaihtojen käsittelemisessä voi kulua 14 päivää siitä, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Saat vahvistuksen sähköpostitse heti kun palautuksesi on käsitelty.
Teknisistä syistä johtuen alennuskoodin aktivoiminen tilauksen vahvistamisen jälkeen ei ole mahdollista. Varmistathan siis, että alennuskoodi on aktivoitunut ja olet saanut vähennyksen loppusummasta ennen tilauksen hyväksymistä. Jos olet tehnyt tilauksen ilman, että sait alennuksen, voit yrittää keskeyttää sen. Näet tilausvahvistuksesta miten toimia.
Jotta voimme käsitellä reklamaatiosi parhaalla mahdollisella tavalla, pyydämme sinua lähettämään kuvat tuotteen kunnosta, vahingosta tai virheestä. Näin voimme yhdessä valmistajan kanssa arvioida reklamaatiotapauksesi nopeammin.
Erikseen avautuvasta kokotaulukostamme saat tarkempaa tietoa katselemastasi tuotteesta. Näet listasta eurooppalaisten kokojen vastineet muun muassa US, UK ja CM –mitoille.
Tietoa uutuuksista ja täydennyksistä saat uutiskirjeemme ja sosiaalisen median kanaviemme kautta. Seuraa meitä Instagramissa @calirootsstore ja tilaa uutiskirjeemme pysyäksesi ajan tasalla.

Pakolliset kentät


Toistaiseksi asiakaspalvelu on saatavilla ainoastaan englanniksi ja ruotsiksi.

Helpoin tapa ottaa meihin yhteyttä on lähettää sähköpostia osoitteeseen:
[email protected]

Pyrimme vastaamaan kyselyysi arkisin 24 tunnin sisällä.

Laskutus ja maksut
Osoita kysymykset laskutuksesta ja maksuista Svea asiakaspalvelulle.

Puh: 09 4242 300
Internet: www.svea.com

Yrityksen tiedot
Californian Roots AB, Sweden.
Rekisterinumero: 5566567086